Overslaan en naar de inhoud gaan

POINT CLOUD

Pointcloud 3d laserscanner BIMnD

Een nauwkeurige en effectieve manier om snel een As Buit model op te zetten in Revit of Archicad.

Een pointcloud bestaat uit miljoenen X-,Y-, Z coördinaten die gezamenlijk een 3d weergave van een gebouw of installatie weergeven.

Indien u snel de bestaande situatie van uw object in kaart wenst te brengen bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze hoogwaardige laserscanners kunnen wij alle typen objecten snel en accuraat inmeten. Omdat onze collegas die de inmetingen doen ook zelf modelleren in Revit en of Archicad weten zij precies wat ze moeten inmeten en welke details belangrijk zijn. Op deze manier kunt u ervanuit gaan dat u alle benodigde informatie ontvangt.

Wij kunnen de pointcloud aanleveren in bijna iedere format.

Denk o.a aan: E57, XYZ, .RCP etc

Opleveren pointcloud

BIMnD levert al haar pointclouds volledig opgeschoond en indien gewenst met NAP en RD coördinaten op. U krijgt ook toegang tot onze online web viewer waarin de Point Cloud en meet data kan bekijken.

Van Pointcloud naar BIM

Na de import van de Point Cloud in uw tekensoftware kunt u ieder punt als referentie gebruiken voor het positioneren van elementen in het door u of ons op te zetten As Built BIM model.

Wenst u meer informatie over pointclouds en of modelleren van pointclouds in ArchiCAD / Revit  neem dan contact met ons op.