Overslaan en naar de inhoud gaan

Basis ILS Puntenwolk: Structuur voor Optimaal Gegevensbeheer van pointclouddata

Basis ILS Puntenwolk BIMND

Basis ILS Puntenwolk: Structuur voor Optimaal Gegevensbeheer van pointclouddata

In de snel evoluerende wereld van 3D laserscanning, waar precisie en consistentie essentieel zijn, staat de Basis ILS Puntenwolk centraal als leidraad voor optimaal gegevensbeheer. Als partner van DigiGO, heeft BIMnD samen met ander marktpartijen een rol gespeeld in de ontwikkeling van deze norm, die structuur en uniformiteit brengt in 3D laserscanning.

De Kern van de Basis ILS Puntenwolk

De Basis ILS Puntenwolk, ook bekend als de Specificatie voor Informatielevering Puntenwolk, is ontworpen om 3D meetgegevens uitwisselbaar, gestructureerd, uniform, nauwkeurig, volledig en herbruikbaar te maken. Deze richtlijn biedt ondersteuning en suggesties voor gestandaardiseerde gegevensuitwisseling binnen de bouwsector.

Het Belang van Gestandaardiseerde Uitvraag en Gegevensuitwisseling

Als waardevol hulpmiddel biedt de Basis ILS Puntenwolk richtlijnen en suggesties voor het opstellen van gedetailleerde specificaties bij het bestellen van een pointcloud. Bij BIMnD begrijpen we de uitdagingen die komen kijken bij het maken van de juiste uitvraag. Daarom staan we klaar om u te ondersteunen en te adviseren, zodat uw behoeften volledig worden begrepen en de geleverde gegevens voldoen aan uw verwachtingen.

Onze Missie: Uw Succes Verzekeren

Bij BIMnD streven we naar gestandaardiseerde gegevensuitwisseling en optimalisatie van 3D laserscantechnologie. Met ons deskundig advies streven we ernaar om het proces voor onze klanten te vereenvoudigen. Bij BIMnD bent u verzekerd van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en deskundige ondersteuning op het gebied van gegevensbeheer en 3D laserscantechnologie.

Laat BIMnD uw partner zijn in het realiseren van uw ambities op het gebied van gegevensbeheer en 3D laserscantechnologie.