Nieuws

POINTCLOUD GENEREREN MET MOBILE MAPPING DEVICE NAVVIS VLX I BIMnD

Met de inzet van mobile mapping devices kun je razendsnel vastgoedobjecten digitaliseren.

Of het nu voor een gebouw transformatie, een gebouw verduurzaming/verbouwing of onderhoud en beheer is. Er is altijd behoefte aan actuele en accurate gebouw informatie.

BIMnD is gespecialiseerd in bouw- en vastgoed digitalisatie. Met statische- en mobiele 3D laserscanners meten wij snel en met hoge precisie vastgoed- en installatie-objecten in.

POINT CLOUD

Een nauwkeurige en effectieve manier om snel een As Buit model op te zetten in Revit of Archicad.

Een pointcloud bestaat uit miljoenen X-,Y-, Z coördinaten die gezamenlijk een 3d weergave van een gebouw of installatie weergeven.

BIM CERTIFICAAT ISO 19650 I BIM NORMEN

De nieuwe internationale leidraad voor informatie beheer en uitwisseling van de bebouwde omgeving. De combinatie van de echte gebouwde omgeving en de digitale “gebouwde” omgeving zal de toekomstige financiële en duurzaamheidsdoelstellingen moeten waarmaken. Dit zal gevolgen hebben voor de manier waarop aanbestedingen, operationele processen en samenwerkingen zullen plaatsvinden.

BIM-coördinatie I BIM management voor bouwbedrijven - projectontwikkelaars - vastgoedeigenaren-vastgoedbeheerders

BIM-coördinatie –BIM management

Verbeter de samenwerking en verminder (bouw)fouten door een goede BIM coördinatie.

De digitalisering van de bouwwereld is in volle gang en BIM heeft hierin een prominente rol ingenomen. Door de inzet van BIM creëer je een transparant en common data environment dat het mogelijk maakt om met alle keten partners beter samen te werken. BIM is duurzaam. De inzet van BIM levert dus op!