NavVis VLX 3D laserscanner I mobile mapping device for pointclouds & Digital Twins.

De NavVis VLX is een uiterst nauwkeurig draagbaar mobile mapping-apparaat met mapping en (SLAM) technologie. NavVis VLX stelt haar gebruikers  in staat om snel en efficiënt as-built 3d modellen (pointclouds) te maken.

Pointcloud NavVis VLX for Revit ArchiCAD

NavVis, heeft haar hoofdkantoor in München, Duitsland, en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe-generatie mobiele 3D laserscanners die het mogelijk maken om nauwkeurig de bebouwde omgeving in kaart te brengen.

Wanneer uw projecten strakke tijdschema's hebben, wordt het een uitdaging om uitgebreide en nauwkeurige gegevens aan te leveren. En elk bouw project zou moeten starten met betrouwbare en accurate vastgoeddata. Mobile mapping technologie is een goede manier om razendsnel gebouwen in kaart te brengen.

Het gebruik van NavVis VLX naast onze terrestrial 3d laserscanners stelt ons bedrijf in staat om zeer snel en accuraat vastgoeddata (pointclouds) te verkrijgen van grote en kleine objecten.  

Tijdens het mobile mapping wordt er tegelijkertijd een virtuele 360 graden tour van het gebouw gegenereerd waarmee je vanuit je browser in een fotorealistische omgeving door het ingemeten gebouw kunt lopen.

Door de inzet van zowel statische als mobiele scanners kunnen wij alle type objecten inmeten.

Desgewenst kunnen onze bouwkundigen de meetdata voor u omzetten naar een BIM model in Revit of ArchiCAD formaat en/of CAD tekeningen in DWG formaat.

Pointcloud viewer BIMnD mobile mapping en 3d laserscanning